Bruidskapsels met Bloemen

Als make-up artist & hairstylist is het belangrijk om mee te evolueren met de nieuwe trends, zonder daarbij je eigenheid en huisstijl te verliezen.

Zelf ben ik heel veel bezig met bloemen en welke mooie creaties ik ermee kan maken. Want zeg nu zelf, wat is er leuker dan zelf een leuk boeketje te maken, bloemetjes te drogen en hiermee kaders, kransen,… te maken?! Bloemen zijn niet alleen heel prominent aanwezig in huis, maar ook in de make-up en kapselwereld. Een mooi bloemetje in je haar tijdens je grote dag zorgt altijd voor dat extra romantische detail.

Daarom heb ik onlangs een workshop gevolgd over bruidskapsels met bloemen in verwerkt. Het was top om wat nieuwe technieken te leren en dit zo te verwerken in het haar.

Ben je zelf nog op zoek naar een mooi kapsels met bloemen? Contacteer me dan vrijblijvend via info@studiocara.be en samen bespreken we wat het beste bij je past. Je kan kiezen voor een heuse bloemenkroom, een fris bloemenkammetje of gewoon losse bloemetjes die in het haar dwarrelen. Dit gecombineerd met een half updo – kapsel, vlechten, een romantisch opsteekkapsel,…. maken je look helemaal af!

Liefs, R.