Cîme Skincare

Sinds ik MUA ben geworden, ben ik bewuster beginnen nadenken over wat ik allemaal op m’n gezicht smeer.

Een goede reiniging en huidverzorging is belangrijk, dat weten we al langer! Maar verder is het ook belangrijk dat we even stilstaan bij welke producten we juist gebruiken. En dan heb ik het vooral over producten die lief zijn voor ons lijf, maar ook voor de rest van de wereld. Eerlijke producten!

Er zijn enkele merken die de laatste jaren meer en meer bekendheid hebben verworven bij het grotere publiek omwille van hun ethisch bewustzijn en hun natuurlijke en biologische aanpak. Eén van mijn favoriete merken in deze categorie is Cîme. De verzorgingsproducten ogen niet alleen leuk in je badkamerkast (zo’n leuke girly, bloemige verpakkingen maken het zonde om ze in een kast te stockeren), ze zijn ook heel doeltreffend en voelen super aangenaam op de huid. Het grote pluspunt is dat ze eerlijk worden vervaardigd en van Belgische bodem zijn! Hun leuze? ‘Natuurlijk huidverzorging, die je eerlijk mooi maakt.’

Mijn persoonlijke favorieten zijn de ‘kissed by a rose’ – serum en de ‘daisy delight’ – dag en nachtcrème.

Nog niet overtuigd? Bestel gerust één van hun samples! Hierbij krijg je miniformaatjes van de producten die je dan zo kan uittesten. Ongetwijfeld ben je meteen verkocht en bestel je zo een hele lading van hun gamma!

En nu hup, check Cîme op https://www.cime-skincare.com/

Liefs, R.