Reinigen!

Hi iedereen,

deze post gaat over het reinigen van het gelaat alvorens make-up aan te brengen of erna! Zoals ik ook steeds in mijn workshops zeg: Reinigen is de basis en super belangrijk! Zo is je huid volledig klaar voor je verzorging en kan je daarna je make-up aanbrengen.

Wat veel vrouwen niet weten is dat het ook heel belangrijk is om je huid te reinigen als je geen make-up hebt aangebracht. Dit omdat je huid constant wordt blootgesteld aan de vervuilde buitenlucht die je poriën ook kan verstoppen.

Wanneer moet je dan juist reinigen? Simpel, als je ‘s ochtends opstaat is dit het eerste wat je doet en als je ‘s avonds gaat slapen is dit het laatste wat je doet (verzorging, e.d kan erna wel nog worden aangebracht). Zo kan je zeker niet missen :).

Waarmee kan je het best jouw huid reinigen? Iedereen heeft zo z’n eigen favoriete productjes, maar natuurlijke reiningings- en verzorgingsproducten zijn niet alleen lief voor je lijf, maar ook voor de planeet! Zeker niet onbelangrijk! 🙂 Daarom kies ik steevast voor natuurlijke producten zoals Cïme. Hun reinigingsolie en make-up remover ‘Recette de Pureté’ is heel zacht voor je huid + ook heel efficiënt. Ook Feeling is fan, hieronder kan je hun review vinden van verschillende reiningsproducten, waaronder deze van Cîme:

https://www.feeling.be/beauty/onze-beautyredactice-test-de-nieuwste-generatie-reinigers?fbclid=IwAR2WGhCHCPVBiSbxHsfK9tdZw5dM8p5JBPb_BFeF2dEhJE3XifrFiwf5XTQ

Heb je graag wat meer info? Aarzel niet om me te contacteren! Ook de aankoop van Cîme-producten kan via Studio Cara. Wil je graag wat productjes testen? Vraag gerust een brochure aan en ontvang verschillende staaltjes!

Liefs,

Ruth.