(False) Lashes

Sinds kort heb ik een fantastisch merk van valse wimpers ontdekt! ‘Velour Lashes’ brengt wimpertjes op de markt, gemaakt van synthethische zijde en echte nertsharen. Let wel: deze laatste zijn volledig ethisch verantwoord en diervriendelijk vervaardigd.(De nertsjes vertoeven in een waar paradijselijk oord waarbij tijdens het ruifseizoen de haren worden verzameld om ze zo te gebruiken voor de wimpers.)

De wimpers zijn er in alle maten en vormen met superleuke namen! Mijn persoonlijke favorieten: ‘Barely There’ en ‘Just a Hint’.

Ook zijn ze super makkelijk aan te brengen door hun flexibiliteit en handig pincetje, speciaal gevormd voor het plaatsen van de wimpers.

Nog een voordeel! Ze zijn tot wel 20 keer herbruikbaar! Mits goede verzorging natuurlijk. Na 3 tot 5 keer dien je de wimpers goed te reinigen (lees: de overtollige lijm verwijderen) en you’re good to go!

Wil je graag meer te weten komen over Velour Lashes? Stuur gerust een mailtje of privé-berichtje en ik vertel je er alles over. Je kan ze ook via Studio Cara bestellen. Graag een avondje met vriendinnen samenkomen om wimpers te testen? Zeker mogelijk!

Liefs, R.