Lord & Berry

Vaak krijg ik de vraag welke merken ik voor mezelf gebruik als MUA en wat ik allemaal kan aanraden. Eén merk komt steeds terug aangezien ik het echt topproducten vind om mee te werken. Hello Lord&Berry!

Velen onder jullie denken waarschijnlijk: ‘Say what, nog nooit van gehoord!’ Dat kan zeker! En ook helemaal niet zo abnormaal, ook al ben je een beautyfreak (like me!) ;). Lord&Berry is vooral een modemerk. Overal op modeshows zijn zij aanwezig achter de schermen omdat de producten een perfect verlengstuk zijn voor de ontwerpers en hun creaties. Zij zijn in de mode-industrie gekend als DE make-up specialist voor ogen en lippen.

Hun vele oogpotloden, eyeliners en mascara’s en hun overvloed aan leuke poppy kleurtjes voor de lippen zijn een echte meerwaarde voor ieders make-up lade. Voor eigen gebruik of voor de professionele aanpak als MUA, voor iedereen wat wils!

Het merk wordt in maar liefst 29 landen verkocht, maar in België is hun bekendheid iets geringer. Daarom vond ik het een topkans om zelf verdeler te worden van dit merk! Interesse in een productje of vrijblijvende vragen? Shoot! Ik geef je graag wat meer info. Ook tijdens mijn workshops en make-overs maak ik gebruik van deze producten. Ideaal dus om eens uit te proberen!

Liefs, R.