CLEAN, CRUELTY-FREE & VEGAN BEAUTY

Aanbod

 Bridal & Suite

       The Big Day!

Natuurlijk wil je er op je best uitzien op je trouwdag! Daarbij helpt Studio Cara jou graag! Van Make-up tot hairstyling tot bloemaccenten in je haar, wij zoeken samen met jou uit wat het best bij je past!

  • Try- out: Enkele weken voor je trouwdatum komen we samen om uit te proberen wat jouw ideale huwelijkslook is. We proberen verschillende stijlen uit tot jij helemaal straalt!
  • Trouwdatum: De dag zelf zorgen we ervoor dat je stralend jouw huwelijk tegemoet kan! Studio Cara komt naar jou thuis zodat je je geen zorgen hoeft te maken over timing,… Er is ook de mogelijkheid om de suite op te maken!

Workshops & Homeparty's

Make-up!

Wil je er graag elke ochtend fris en fruitig uitzien? Wil niet iedereen dat? Tenzij je Beyoncé bent, heb je helaas niet elke dag een persoonlijke Make-up artist ter beschikking. Daarom helpt Studio Cara jou bij het aanleren van een dagelijkse make-up look! Heb je het liever wat feestelijker? Dat kan ook! Een smokey eye, rode lippen of wat contouring kunnen net die extra touch aan jouw look geven. In een workshop van +/- 2.5u leer je de kneepjes van het vak en heeft make-up geen geheimen meer voor jou!

Hair!

Last van bad hairdays? Inspiratie nodig voor leuke alledaagse en feestelijke kapseltjes? Hier voorzien wij ook een workshop! We gaan aan de slag met je kapsel en oefenen enkele technieken waardoor je in no-time een leuk kapsel bij jezelf kan toveren! In een workshop van +/- 2u leer je verschillende vlechttechnieken, opsteekkapsels, staarttechnieken, …

Flowers!

Ook workshops met bloemen zijn erg hip! Een fleurige bloemenkroon maken, een decoratieve krans of een heuse bloemenwolk voor bij je thuis of in je zaak?! Stuur me een mailtje voor een workshop op maat of hou IG in het oog voor de verschillende workshops in groep die er nog aankomen.

 Shoots

Heb je een persoonlijke fotoshoot gepland en wil je er graag op je best uitzien? Studio Cara meet jou een natuurlijke look aan zodat je stralend voor de lens staat en die extra glow op jouw foto's zichtbaar zijn, zonder dat je jouw eigenheid verliest.

Ook professionele fotoshoots kunnen ingepland worden. Wil je jouw bedrijf en/of werknemers voorstellen en wil je een professionele look uitstralen, dan kan Studio Cara jou hierbij helpen. Geef je foto's net dat tikkeltje extra zelfvertrouwen! 

Events

Feestelijke opening van jouw zaak, een ladies night, een persmoment, een personeelsfeest,... Studio Cara kan hier deel van uitmaken en jouw genodigden, feestvierders, werknemers,... een feestelijke make-up look en kapsel geven.

 

Voor een boeking, prijsofferte, vrijblijvende info,... ga naar contactinfo en vul het formuliertje in of mail naar info@studiocara.be